Dr. Buda László - pszichiáter, pszichoterapeuta, a Nyitott Akadémia népszerű előadója, a "Mit üzen a tested" című bestseller könyv szerzője, a SzomatoDráma módszer megalkotója. Két évtizede tart pszichológiai témájú előadásokat, vezet önismereti és terápiás csoportokat.

 

 

 

 


"Napjainkban a téma sok szakértője egyetért abban, hogy az egészség természetes hozzátartozója lehetne életünknek. A felcseperedés ösvényein azonban számtalan negatív visszajelzés, másoktól átvett hiedelem torzíthatja testünkhöz való viszonyunkat, egészséges önbecsülésünket és általános életszeretetünket….az első lépés, hogy a saját magunkhoz fűződő viszonyunkat feltérképezzük, és módszeresen megtisztogassuk lelkivilágunkat az önutálat, a kisebbrendűségi érzés, az érdemtelenségtudat, a tökéletességre való törekvés bénító mintáitól és mindattól a meggyőződéstől, mely negatív színben tüntet fel minket belső tükrünkben.
Orvosként azt tartom a legfőbb feladatomnak, hogy segítsem a hozzám fordulókat elindulni az öngyógyítás útján. Én az egyszerűségben, a hatékonyságban, a játékban, az intuitív alkotásban, az érzelmek átélésében, a könnyedségben, a rejtett összefüggések felismerésében, az érintésben, a kölcsönös bizalomban, a csodák átélésében, az örömteli létezésben találom meg leginkább, ami érdekel.